Här börjar ditt äventyr.

Lediga Tjänster

Butikkmedarbeider hos Interjakt Ålgård. 100%

Vi søker en ny medarbeider til vår butikk på Ålgård. Jakt, fiske, friluft og hund er vårt spesialfelt og i denne omgang ser vi kanskje spesielt etter deg som har kunnskap/erfaring innen jakt. Vi er et godt sammensveiset team som nå søker en ny medspiller til å ytterliggere forsterke vårt tilbud til våre gode kunder. Våre kunder er flotte, dedikerte mennesker og vi har et stort ønske om å kunne yte den beste service mulig for disse. Det er der du kommer inn.

Vi ser gjerne at du:

 • Inspirerer og sprer glede, samt blir en del av helhetskvaliteten Interjakt Ålgård har
 • Viser engasjement og evne til å skape begeistring for våre produkter
 • Evner å lære og bruke kunnskapen til å veilede kunder og sammen med kunde finne den løsningen som øker gleden av aktiviteten ytterligere
 • Setter høye standarder for kvalitet og kvantitet og tar ansvar i butikken
 • Kan stå på og legge ned ekstra tid når det er nødvendig
 • Er effektiv og liker at det skjer noe, jobber like godt selvstendig som i team

 

 • Søker må beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.
 • Søker må være over 18 år
 • Tidligere butikkerfaring vil være en fordel
 • Grunnleggende datakunnskap er en forutsetning
 • Kunnskap/erfaring innen jakt/fiske/friluft er ønskelig

Jobben er en 100 % stilling og innebærer oppfølging av alle ledd i salgskjeden. Den riktige personen vil også kunne få oppgaver rundt tilrettelegging av kurs, konferanser og turer. Noe reising kan det bli i forbindelse med innkjøp, promotering og arrangement i regi av butikken.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader sendes inn til Kristine (se kontaktinfo under), og vil bli behandlet fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Om Interjakt Ålgård

Vi er en videreføring av en butikk med lange og gode tradisjoner i Ålgård. Vi er tilknyttet Interjakt kjeden, størst på jakt i Sverige og nå på vei full fart inn i Norge.
Du finner oss i Meierikrossen der vi nå har flyttet inn i nye lokaler. Vår fremste oppgave er å gi våre kunder en best mulig start på deres eventyr. Kjedens motto er «Eventyret starter her» og dette er hånd i hanske med vår filosofi om at vi skal være en positiv del av kundens totale opplevelse.

Fakta om jobben

Tiltredelse etter avtale, og arbeidssted vil være i butikklokaler i Sandnesveien 20 i Ålgård. Arbeidssted kan tidvis være andre steder ifm arrangement, kurs mm.
Dette er en 100% stilling og arbeidstid vil være butikkens åpningstider inkludert lørdagsarbeid. Det kan også forekomme enkelte kvelder og helger ifm arrangement og lignende.
Lønn etter avtale.

Kontaktperson: Kristine M. Solli,
Tlf 51619511, mob 48494446
Mail: Kristine@hook.no

Hitta din närmaste Interjakt-butik

Följ oss