close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Interjakt lanserar KITE

Vi har glädjen att presentera ett nytt kikarsikte från Belgiska Kite Opitcs. Det här är en optik i yttersta världsklass till priser som gör Kite Optics tillgänglig för de flesta plånböcker. Interjakt erbjuder tre modeller som är anpassade för just dina behov och för en mängd användningsområden. Allt från jakt på rörliga mål, till jakt på längre avstånd. Kite tillverkas i en modern fabrik med hög precisionsteknik vid tillverkningen, vilket gör det möjligt att övervinna praktiska utmaningar lättare, såsom dåliga ljusförhållanden, extrema temperaturer och längre avstånd. Det här innebär att du kan fokusera på en enda sak; det avgörande skottet. Det moderna utseendet hos Kite kikarsikte döljer den senaste tekniken som ger dig maximal prestanda i just det där ögonblicket du väntat på. Kite gör inga kompromisser när det gäller optiska prestanda. Stort zoomomfång (6ggr), riktmedel som kan användas som belyst eller icke-belyst, ett väl tilltaget ögonavstånd, säkerställer större flexibilitet, högre precision och ökad säkerhet vid jakt.

Välkommen in till någon av våra butiker för demonstration, du kommer att bli glatt överraskad vågar vi lova. Kommer till butik slutet mars.

Modellerna vi erbjuder är, samtliga modeller är belysta:

KSP HD 1–6x24i

Pris: 9 995 kr

1-6x24_side

KSP HD 2 1.6–10x42i

Pris: 11 495 kr

KSP HD2 2–12x50i

Pris: 11 995 kr

 

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.