close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Presentation: Andreas Bergström

Möt våra sportskyttar som siktar mot framtiden, precis som vi: Andreas tävlar i viltmål och bor ett par mil utanför Årjäng, Värmland. Med ett par SM-guld i bagaget och deltagare på tävlingar såsom VM i Sydkorea.

”Min dröm är att vinna VM, helst i både junior och senior.”

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.