close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Presentation: Linus Mellgren

Möt våra sportskyttar som siktar mot framtiden, precis som vi: Jakten har alltid legat Linus Mellgren varmt om hjärtat och idag tävlar han i både nordisk och europeiskt jaktskytte. Har EM-guld i kulskytte i Italien och siktar mot EM-guld i kombination.

”Det roligaste med skytte tycker jag är helheten. Att få träna innan och få slutföra det under tävling och prestera för att nå så långt som möjligt”

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.