close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Fällkniven

Fällkniven är ett svenskt familjeföretag som grundades 1984 och som idag räknas som Sveriges främsta knivspecialist. I Fällknivens sortiment hittar du knivar, fällknivar, brynen och skärpstål av hög kvalitet. Fällknivens knivar är väl testade av både elitsoldater och personer som är vana att stanna länge i vildmarken, varför du kan vara säker på att få den kvalitet du betalar för.

Fällkniven A1 pro

 

 

 

Denna kniv är en vidareutveckling av den redan fantastiska överlevnadskniven A1. A1pro betyder professionell överlevnadskniv och skiljer sig från sin föregångare genom ett antal detaljer som bland annat gör kniven ännu starkare, mer tålig samt att den fått förfinade skäregenskaper. Bland annat har laminerade VG10 stålet ersatts av ett laminerat kobolt-specialstål, bladet har genomgående blivit tjockare och den konvexa eggen har förfinats för att få bättre skäregenskaper. Detta är den ultimata professionella överlevnadskniven!

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.