close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

#Interjaktfamily

Tack för att du delar med dig av ditt innehåll till #interjaktfamily

Att just du använder våra produkter är för oss det ultimata beviset på att vi gör någonting rätt.
När våra kläder, produkter och varumärken används av riktiga jägare och fiskare, blir vi mycket stolta. Detta vill vi såklart dela med oss utav i våra kanaler, för att visa vår tacksamhet mot dig och samtidigt inspirera andra. Genom att tagga #interjaktfamily bidrar du till detta.

När du taggar #interjaktfamily och godkänner att vi använder ditt innehåll, säger du ja till följande:

  • Genom att tagga #interjaktfamily ger Interjakt rätt att kostnadsfritt använda ditt inlägg/innehåll  i marknadsföring och annonsering: vilket inkluderar alla våra kanaler.
    Det vill säga allt från sociala medier till hemsida och olika typer av annonsering. I Sverige, men även internationellt.
  • Du intygar att Interjakt inkl. våra varumärken inte bryter mot tredje parts rättigheter eller mot några lagar.
  • Du ger oss på Interjakt rätt att redigera hela eller delar av din originaltext om så skulle behövas.
  • Du som är  under 18 år intygar att du har dina målsmäns godkännande.
  • Du bekräftar att Interjakt fritt hanterar det innehåll du godkänt och friar därmed oss från alla skyldigheter att betala dig, eller någon annan, för användningen av det innehåll som du taggat #interjaktfamily i.

Skulle du av någon anledning ångra dig och vill att vi tar bort ditt innehåll – är det bara kontakta oss, så löser vi det.

Kontaktuppgifter: info@interjakt.com

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.