close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Fiske

God tradition går i arv

Willys Sportfiske AB grundades 1970 i Västerås och är en av landets äldsta och mest välsorterade sportfiskebutiker. Service har sedan starten varit vår ledstjärna och vår ambition är att du hos oss ska hitta produkterna du söker och få den service du behöver. Tveka inte att slå oss en signal eller skicka ett mail om du har några funderingar.

Din sportfiskebutik i Jönköping.

Fiskebutiken drivs av Henric Wigren och Erik Hagström sedan våren 2012 och tillsammans med vår fantastiska personal kan vi stoltsera med en hög kunskapsnivå och massor av erfarenhet inom sportfiske. Mellan år 2012 till 2020 låg butiken i M2-center galleria längs med E4:an avfart Ryhov.

Vi har fortsatt att växa i rasande takt och vi valde att bygga nya lokaler till vår butik och lager. Från och med 2021 hittar du oss på Industrigatan 18 och butiksytan är i dagsläget ca 300 m² fullproppad med det mesta och bästa inom sportfiske från både stora och små leverantörer, allt från nybörjare till proffs.

För oss är det alltid du som kund som är i centrum och vi jobbar alltid för att du ska känna dig välkommen när du besöker oss.

Vid sidan av fiskebutiken driver vi dessutom en av Norges bästa havsfiskecamper Camp Röst, där vi själva guidar dig som är sugen på att komma iväg på ett riktigt äventyr. Mer information om detta hittar du på rostfishing.com

Jafi.no er eid av JAFI AS. Firmaet ble gründet av Otto R. Hjellegjerde i 2014 med visjonen om å bli en av de største leverandøren av jakt- og fiskeartikler i Norge. I dag er det tre medeiere ( Otto R. Hjellegjerde, Espen Luka og Arild Gjelstenli ) som jobber og ånder for faget.

På jafi.no tilbys i dag nesten tusenvis av varelinjer innenfor jakt og fiske. Vi øker kontinuerlig antall varer i sortimentet og forbedrer produktbredden.

Jafi AS holder eget lager og har butikk i Smibakken 3 i Ålesund og du kan handle i butikken eller på nett og få varene trygt levert via Posten.

En del av vår forretningsidé er å levere fantastiske produkt til gode priser

Thy Outdoor er en butik der sælger udstyr til naturelskeren, jægeren, lystfiskeren og familien med hund og kat. Den næsten 1000 m2 store butik, som er beliggende i Thisted, indeholder alt hvad du behøver til en aktiv fritid!
I vores webshop kan du finde produkter som også er repræsenteret i vores butik.

1000m2 Jagt og Fritid

Vores 1000 m2 store butik i Odense SV har alt hvad du skal bruge hvad enten du går på jagt, fisker eller bare godt kan lide at være i og bruge naturen, men først og fremmest har vi tid til vores kunder – også selvom der ikke skal handles.

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.