Fritid & Vildmarksliv i Norr AB Fritid Och Vildmarksliv I Norr Aktiebolag, Turbovägen, Öjebyn, Sverige
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag
9:00 f m - 6:00 e m 9:00 f m - 6:00 e m 9:00 f m - 6:00 e m 9:00 f m - 6:00 e m 9:00 f m - 6:00 e m 10:00 f m - 6:00 e m
Fiske
Jakt

Fritid & Vildmarksliv i Norr AB

Nytt utseende – ny webbshop – landets modernaste skjutbiograf – ny inspirerande butik

Vår logo och profil är ett respektfullt hedrande av det vi älskar mest; vår norrländska natur, stunderna av stillhet med termoskaffe och myggspray medan ögat stilla tittar ut på guppande flöte eller vajjande höstlöv på eller inför det adrenalinpåslag som infinner sig när viltet visar sig efter timmar av väntan.

Det har hänt en hel del sedan vi startade för 28 år sedan. Verksamheten bakom namnet Fritid & Vildmark utgår nu som tidigare av ett respekt- & ansvarsfullt brukande av vad vår natur erbjuder och vad den ger tillbaka i form upplevelser och social samvaro. Alla vi som jobbar vid Fritid & Vildmark är ambassörer för ett aktivt uteliv och finner ett näst intill oersättligt värde i alla de tillfällen som tillbringas ute i det fria oavsett vilken aktivitet det är.

Fritid & Vildmark har servat aktiva människor sedan 1989 då allt startade i en friggebod på 13 kvm strax utanför Piteå. Ett arbete som lett till att vi nu har norra Sveriges bredaste sortiment för jakt, fiske och uteliv. Se oss gärna som Norrlands nav för alla friluftsintresserade oavsett kön, ålder eller erfarenhet.

Allt vi gör utgår från en enkel filosofi – kärleken till naturen. Det är den som gör att vi så noga väljer leverantörer utifrån kvalitet, säkerhet och funktion. Det är den som gör att vi anstränger oss lite extra för att presentera produkter för just dina behov. Så att du alltid kan göra ett tryggare val hos oss på Fritid & Vildmark.

För många av oss är stunderna i naturen få men efterlängtade. På Fritid & Vildmark tror vi på idén att hylla dessa guldkantade stunder och göra dem så fulländade som möjligt. Vi tar din fritid på allvar och vi vet att rätt utrustning gör det enklare för dig att njuta av livet utomhus.

Så om du skaffar utrymme för friluftsliv lovar vi att rusta dig för små och stora äventyr oavsett om det handlar om kunskap, råd eller utrustning. Välkommen in till oss innan du ger dig ut. Riktiga upplevelser börjar här.

Support info@interjakt.com
Garantier Alltid 14 dagars ångerrätt
Click & Collect Alltid fri frakt till din butik
Trygg e-handel Handla med Svea