Om oss

Interjakt – Här börjar ditt äventyr

Vi är jägare

Vi startade Interjakt för att vi är passionerade jägare. Sedan starten 1987 har vi byggt upp en av Sveriges största jaktkedjor med fristående butiker från norr till söder i vårt avlånga land samt i Danmark, Norge och Finland. Vi är genuint jaktintresserade och har stor kunskap om både vapen och utrustning. Vi vet av erfarenhet vad som krävs för att jakten ska bli lyckad och för oss är det viktigt att du kan lita på produkterna vi säljer.

Våra butiker skiljer sig lite åt i storlek och innehåll, men de har alla ett bra sortiment och vi delar gladeligen med oss av vår gedigna kunskap och erfarenhet. Du kan se fram emot bra service och hög trivselfaktor i alla våra butiker. Här på vår hemsida ser du vårt gemensamma produktutbud. I våra butiker väntar mycket mer. Låt äventyret börja!

Vill du bli en del av oss?

Vill du driva en Interjaktbutik och bli medlem i en av Sveriges största butikskedjor inom Jakt & Fritid? Kontakta oss och berätta mer om dig och din bakgrund, så berättar vi hur vi arbetar med att starta nya butiker.

Support info@interjakt.com
Garantier Alltid 14 dagars ångerrätt
Click & Collect Alltid fri frakt till din butik
Trygg e-handel Handla med Svea