close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Jaktcenter i Kalix AB

I mer än 30 år har vi haft vår butik i Kalix, Norrbotten. Vår långa erfarenhet och hängivenhet för jakt och spöfiske har hjälpt oss att skapa östra Norrbottens bredaste jakt- och spöfiskesortiment.

2011 började vår försäljning på nätet och därefter har vår omsättning och vårt sortiment kraftigt utökats. Sortiment och priser blev sedan ännu bättre när vi blev en del av Interjakt.

2020 blir en viktig milstolpe för oss. Det är året då vi blir fullt ut digitaliserade och inte minst året som vi presenterar vår helt nya hemsida.

Många är de kunder som genom åren upptäckt att JaktCenter många gånger har Sveriges lägsta priser. Det ser vi själva som en självklarhet eftersom mottot alltid har varit:

”Brett jakt- och spöfiskesortiment till låga priser!”

Vänliga fiske och jakthälsningar:

Tobias Öberg   Anders Östlund   Joel Ribman

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.