close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Sportfiskebolaget

Sportfiskebolaget med mängder av Sportfiskeprylar

Om oss

Sportfiskebolaget startades 2009 och är en av södra Sveriges största sportfiskebutiker. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment från marknadens ledande leverantörer, även klassiska beten i egna färger. Allt för att göra dina fisketurer lyckade oavsett vilken kunskapsnivå du har.

Utöver utrustning, kläder och teknik erbjuder vi god service, inspiration, kunskap, kundträffar med leverantörer, fiskeresor och goda råd.

I vår webbshop ser du direkt ifall varan finns i lager och alla ordrar som vi får in före klockan 13:00 skickas samma dag.
Fri frakt över 500 kr*

Våra sportfiskeprylar har samma pris på webben som i vår fysiska butik, och har du vägarna förbi så tveka inte att komma in och kolla den fysiska butiken och snacka lite fiske.

Alltid bra med drag på bolaget

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.