close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Interjakt Uppsala

Jaktbutik Uppsala – vi finns på Vimpelgatan 6 i Uppsala. Vårt mål är att du ska få en ny upplevelse varje gång du besöker oss – välkommen till Interjakt Uppsala!

Vi riktar oss till en marknad som sträcker sig från Stockholm i syd till Gävle i norr. Ledord för oss är kunskap, kvalitet och service. Utöver bra produkter syftar det på upplevelsen vid besök i butiken eller kontakt via webbshop, e-post och telefon.

– Vår personal är själva jägare och skytteintresserade, säger Johan Eriksson, en av butikens ägare. Det är ett krav för att kunna välja ut sortiment och serva kunderna på rätt sätt. Vi lyssnar på vad kunden har för behov och levererar därefter.

Välkommen till vår nya jaktbutik i Uppsala. Vi är en frilufts- och livsstilsbutik med jaktutrustning, tillbehör och kvalitetskläder från ledande märken. Vi är själva jägare och delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet.

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.