Interjakt Uppsala Vimpelgatan 6, Uppsala, Sverige
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag
10:00 f m - 6:00 e m 10:00 f m - 6:00 e m 10:00 f m - 6:00 e m 10:00 f m - 6:00 e m 10:00 f m - 6:00 e m 11:00 f m - 3:00 e m
Jakt

Interjakt Uppsala

Jaktbutik Uppsala – vi finns på Vimpelgatan 6 i Uppsala. Vårt mål är att du ska få en ny upplevelse varje gång du besöker oss – välkommen till Interjakt Uppsala!

Vi riktar oss till en marknad som sträcker sig från Stockholm i syd till Gävle i norr. Ledord för oss är kunskap, kvalitet och service. Utöver bra produkter syftar det på upplevelsen vid besök i butiken eller kontakt via webbshop, e-post och telefon.

– Vår personal är själva jägare och skytteintresserade, säger Johan Eriksson, en av butikens ägare. Det är ett krav för att kunna välja ut sortiment och serva kunderna på rätt sätt. Vi lyssnar på vad kunden har för behov och levererar därefter.

Välkommen till vår nya jaktbutik i Uppsala. Vi är en frilufts- och livsstilsbutik med jaktutrustning, tillbehör och kvalitetskläder från ledande märken. Vi är själva jägare och delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet.

Support info@interjakt.com
Garantier Alltid 14 dagars ångerrätt
Click & Collect Alltid fri frakt till din butik
Trygg e-handel Handla med Svea