Midt troms utmarksservice Øverbygdveien 40, Rundhaug, Norge
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag
9:00 f m - 5:00 e m 9:00 f m - 5:00 e m 9:00 f m - 5:00 e m 9:00 f m - 6:00 e m 9:00 f m - 5:00 e m 10:00 f m - 2:00 e m
Fiske
Jakt

Midt troms utmarksservice

Det hele begynte i det små i Målselvdalen, Da gründer og daglig leder Snorre S Larsen hadde en drøm og visjon om et Villmark og Utmarkssenter i Troms. Foretaktet Midt Troms Utmarksservice (MTU) skulle bli et foretak som skulle yte salg og service for kunder tilknyttet jakt, fangst, fiske, friluft og utstyr tilknyttet skog og skogsdrift. Med en bakgrunn og stor egen interesse for dette, ble stein for stein lagt i et rolig tempo. Med mange ideer og sene kvelder med opppussing av fremtidige lokaler, dro drømmen seg sakte men sikkert til.

Med sine gode venn Mattias Berglund sørpå, med flere fartsår i våpenbransjen, ble fort avtale med Interjakt Norge også en realitet. Takk for det Mattias! Med seg på lasset i starten ble også dølene Christian Fredheim, Silja Sivertsen, Lasse Elverum, og Kjell Hogbo med på skuta. Alle hver med sine kvalifikasjoner ut i fra sine interessefelt.

Foretaket åpnet butikklokaler i desember 2019 og nettbutikk i Januar 2021.

Alle med sine ferdigheter bidrar i dag som ambassadører på et nivå som gjøre at foretaket Midt-Troms Utmarksservice er blitt en realitet og en aktør som kunder i hele Nord-Norge er blitt en del av. Vi kan stolt si at vi er i vekst og at dette er blitt en drøm og en realitet som er oppe å går, og ikke minst kommet for å bli her i Målselv i Troms

Vi kommer til å bli sett rundt om i fremtiden, da vi kommer ut i bygdene og besøker dere kunder.
Med vår kapellhenger på slep kommer vi til å farte rundt i Nord med både fine varer, gode tilbud og Wirebjørnen «bamse» med på lasset.

Alt av avtaler med leverandører er nå på plass og kundemassen øker dag for dag.
Dette er noe vi stolt setter pris på, takket dere kunder som bruker oss!

Support info@interjakt.com
Garantier Alltid 14 dagars ångerrätt
Click & Collect Alltid fri frakt till din butik
Trygg e-handel Handla med Svea