close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Pro Outdoor

Hos Pro Outdoor har vi stor erfaring med at begå os i naturen. Samtlige afdelinger har en eller flere ansatte med lang erfaring, og som er personlige brugere af de forskellige grene af udstyr vi beskæftiger os med. Vi ved hvilket udstyr der er bedst i de forskellige situationer, og hvor vigtigt det er man klæder sig rigtigt på. Hos Pro Outdoor mener vi, at man får den bedste naturoplevelse hvis man ikke skal koncentrere sig om udstyret og påklædningen, men kan nyde naturen uden at bekymre sig, eller være generet af dårligt udstyr. Derfor er det vigtigt for os hos Pro Outdoor, at hjælpe vore kunder med at få det rigtige udstyr, for derigennem at få nogle større naturoplevelser. Vi har sammensat et sortiment af produkter i en kvalitet som vi kan stå inde for, fra nogle af verdens førende producenter. Produkter som vi løbende tester på vores egen krop i naturen. Desuden er Pro Outdoor førende i et bredt udvalg af fodtøj til enten sommer-, vinter eller vandrebrug, hvor vi altid har et stort lager af populære mærker. Pro Outdoor har i dag 4 kerneområder; Outdoor / Friluftsliv, Jagt, Fiskeri og Rideudstyr. Pro Outdoor er en specialforretning som henvender sig til alle, som kan lide at færdes i den friske luft. I naturen kan man få nogle af de største oplevelser i livet. Naturen er på mange måder, underfundig og fantastisk, og mange mennesker har gennem årene udforsket, udfordret og beundret den. Derfor har vi hos Pro Outdoor stor respekt for naturen, og mener vi bør bruge naturen på en bæredygtig måde.

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.