close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Cykelhörnan i Enköping AB

Vi på Karlssons Jakt har arbetat med jakt i mer än tjugo år. Är du i Enköping är du alltid välkommen in till oss i butiken. Du som inte har vägarna förbi kan beställa våra produkter via internet. Var du än befinner dig önskar vi dig god jakt!

Familjeföretag i flera generationer

Karlssons jakt / Cykelhörnan är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är sju som arbetar i företaget, varav fem är familjemedlemmar. Karlssons Jakt har allt en jägare behöver – de rätta jaktprodukterna plus en hel massa kunskap vi gärna delar med oss av. Förutom nya vapen, jakttillbehör och kläder har vi dessutom alltid ett stort urval begagnade vapen i butiken.

Nöjda kunder de bästa kunderna

Vår affärsidé är hög service och att sälja kvalitetsprodukter inom de verksamhetsområden vi arbetar med. Vår filosofi är enkel: nöjda kunder är alltid de bästa kunderna!

Karlssons jakt är Sako First Class Dealer, Zeiss-center. Vi handlar med andra ord med de ledande leverantörerna inom jaktbranschen.

Årets handlare och högsta kreditvärdighet

För några år sedan röstade Enköpingsborna fram familjen Karlsson som Årets handlare i Enköping. Priset delas ut av Svensk Handel. Sedan dess har vi också belönats med högsta kreditvärdighet, riskklass 5 enligt UC Risk.

Karlssons jakt ingår i Interjakt som är ledande bland jaktbutiker i Sverige.

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.