close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Gipro Aktiebolag

På Gipro Fiske hittar du speciellt utvalda produkter från världens ledande leverantörer av jakt, fiske och outdoorprodukter.
Vi på Gipro Fiske har idag dryga 35 års erfarenhet av försäljning av sportfiskeutrustning. Denna erfarenhet använder vi när vi noga väljer ut vårt sortiment för att hitta de bästa produkterna för varje användningsområde. Vår ambition är att erbjuda både proffs och nybörjare den bästa tänkbara service.
Söker du ett unikt utbud inom sportfiske så har du kommit rätt. Gipro Fiske i Gislaved har ett fantastiskt utbud från alla de största leverantörerna av sportfiskeutrustning. Här finns drag, rullar, spön och alla tillbehör. Har du speciella krav inom fiske kan du säkert finna vad du söker hos Gipro Fiske. Vi är bland annat specialiserade på gösfiske. Har du frågor, tveka inte att ta dem med vår kunniga personal. Välkommen till en välfylld butik för sportfiske, jakt och fritid.
Gipro Fiske är en ABU Proffsbutik. Proffsbutiker har ett speciellt utvalt sortiment på rullar, spö, beten, linor m.m. som bara vi får sälja. Dessa produkter är alltid till mycket bra priser.
Gipro är också medlem i Interfiske, nordens ledande kedja av sportfiskebutiker.
Inom jakt hittar du ammunition, kvalitetskläder och tillbehör för jakt. Vi har exempelvis jaktradio, knivar, bulvaner, ryggsäckar, vapenfodral, remmar och rengöringsprodukter mm.

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.