close

Ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se dina alternativ för upphämtning i butik.

Eller, välj att söka efter en butik

Sportfiskebutiken Tajtlajn

Sportfiskebutiken Tajtlajn AB som startades 1993 med visionen att kunna erbjuda såväl nybörjare som avancerade fiskare ett fullgott sortiment. I vår fysiska butik som är belägen i Kållered söder om Göteborg finns det mesta inom fluga men även haspel, havsfiske, jerk mm.

Vårt mål är att ge er bästa möjliga service, hos oss är en nöjd kund det vi strävar efter.

FLUGFISKESHOPEN.SE

Sportfiskebutiken Tajtlajn AB som startades 1993 med visionen att kunna erbjuda såväl nybörjare som avancerade fiskare ett fullgott sortiment. I vår fysiska butik som är belägen i Kållered söder om Göteborg finns det mesta inom fluga men även haspel, havsfiske, jerk mm. Vi startade även www.flugfiskeshopen.se för att kunna erbjuda er ett brett sortiment med flugfiske. www.flugfiskeshopen.se är en sida som ständigt förändras för att kunna erbjuda rätt varor beroende på säsong och vi fyller på med nya produkter dagligen.  Vi hoppas ni blir nöjda med oss och vi tackar för ert förtroende.

Senaste nytt direkt i mailkorgen

Som prenumerant av Interjakts nyhetsbrev får du rykande färska branschnyheter, insikt i hur vi arbetar tillsammans med våra butiker och mängder med heta erbjudanden – direkt i mailkorgen. Signa upp redan idag och få en gratis jaktkeps vid ditt första köp.

Du kan vara lugn, vi gillar inte heller spam och skräpmail. Din information vilar tryggt hos oss, läs mer på Interjakts GDPR-policy.